Bouwen van een website, is dat niet gewoon templates vullen?

Het komt zelden voor dat een off-the-shelf template precies voldoet aan wat uw website nodig heeft. Daarom maken wij custom websites, niet gebonden aan de vooraf gedefinieerde layout van een template. Dat zelf maken gaat vaak sneller dan zoeken. De tijd dat de gemiddelde website nog met het intikken van code werd gemaakt ligt ver achter ons. Er is een enorme bibliotheek aan code, modules, frameworks, CMS-en, templates en ga zo maar door. En als er wat getweaked moet worden met code kan dat altijd.
 

De basis: WordPress

Tachtig procent van de websites is te realiseren met het sterk groeiende platform WordPress. Kies voor Wordpress en u weet dat u het komende decennium altijd terecht kunt bij duizenden ontwikkelaars, designers en bouwers, in Nederland en ver daarbuiten.

Was WordPress vroeger in het gebruik nogal beperkt door het template waarvoor was gekozen, tegenwoordig is er software die de solide WordPress-basis gemakkelijker te bedienen maakt. Ontwerp wordt flexibeler dankzij plugins als Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, Divi Builder. Wij hebben het merendeel van onze recente websites gemaakt met Divi Theme.
 

Waarom wij uw website bouwen met het WordPress-thema Divi

Divi biedt een soepele gebruikerservaring en is tegelijkertijd zo flexibel dat er de meest uiteenlopende sferen mee kunnen worden neergezet. Het heeft een uitstekende support en wij nemen deel aan enkele enthousiaste gebruikersgroepen waarin gebruikers kennis uitwisselen. Divi is een ‘premium’ thema maar zolang wij de website hosten, bespaart u daarop maar liefst $89 per jaar. Verhuist u de website, dan wordt Divi niet meer onder onze paraplu bijgehouden en vervallen de updates totdat u zelf rechtstreeks een abonnement neemt.