Bouwen van een website, is dat niet gewoon templates vullen?

Het komt zelden voor dat een off-the-shelf template precies voldoet aan wat jouw website nodig heeft – of wat jij denkt dat hij nodig heeft. Daarom maken wij bij voorkeur custom websites, niet gebonden aan de vooraf gedefinieerde layout van een template. Dat zelf maken gaat vaak sneller dan het zoeken en achteraf aanpassen.

De tijd dat een website nog werd gemaakt met het intikken van code ligt ver achter ons. Er is een enorme bibliotheek aan code, modules, frameworks, CMS-en, templates en ga zo maar door. En als er wat getweaked moet worden met code kan dat altijd. 

De basis: WordPress

Negentig procent van de websites is te realiseren met het sterk groeiende platform WordPress. Kies voor WordPress en je weet dat je het komende decennium altijd terecht kunt bij duizenden ontwikkelaars, designers en bouwers, in Nederland en ver daarbuiten.

Was WordPress vroeger in het gebruik nogal beperkt door het template waarvoor was gekozen, tegenwoordig is er software die de solide WordPress-basis gemakkelijker te bedienen maakt. Ontwerp wordt flexibeler dankzij plugins als Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, Divi Builder. Wij hebben het merendeel van onze recente websites gemaakt met Divi Theme. 

Waarom wij uw website bouwen met het WordPress-thema Divi

Divi biedt een soepele gebruikerservaring en is tegelijkertijd zo flexibel dat er de meest uiteenlopende sferen mee kunnen worden neergezet. Het kent een uitstekende support en wij nemen deel aan enkele enthousiaste gebruikersgroepen waarin gebruikers kennis uitwisselen. Divi is een ‘premium’ thema maar zolang wij de website hosten, bespaar je daarop maar liefst $89 per jaar. Verhuis je de website, dan wordt Divi niet meer onder onze paraplu bijgehouden en vervallen de updates. Dan zul je zelf een abonnement moeten nemen.

WhatsApp chat