Hosting, dat kan toch veel goedkoper?

Voor €60,- (alleen in combinatie met een onderhoudscontract):

  • 1 .nl of .com domeinnaam gratis
  • tot 100 emailadressen
  • gratis SSL certicifaat
  • tot 20 domeinnamen
  • 1 gigabyte schijfruimte (mail+site)
  • SSD opslag, PHP7 (=snelle actuele server)

Overleg altijd mogelijk.

Uw voordeel van managed hosting:
U heeft één aanspreekpunt en zit niet met een designer die niet precies weet hoe de site gebouwd is door een bouwer die misschien weer niet bij de hosting is betrokken, en de hostingprovider weet niet precies hoe het zit met uw design of CMS…

Dat lijkt zo, maar er zijn ook mensen die het prettig vinden om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. Voor snelle support of om wat coaching bij hun website te krijgen. Die persoonlijke touch gaat in dit geval ook nog eens gepaard met de beste technische specificaties. Uw site zal draaien op SSD schijven die vele malen sneller zijn dan conventionele harde schijven, en onder de laatste software versies (zowel PHP als WordPress).

Het controlepaneel is het bekende DirectAdmin, waarin alles technisch te regelen is. U heeft daar geen omkijken naar als u dat niet wil. Na de initiële setup hoeft daar niet zoveel meer te gebeuren en wat zich dan nog voordoet, voeren we graag voor u uit. U kunt wel gewoon toegang krijgen. Het blijft immers uw website.

Elke site krijgt bij ons standaard een SSL-certificaat zodat de URL begint met https in plaats van http. De gegevens die tussen eindgebruiker en website heen en weer gaan zijn dan goed beschermd. Bovendien is het goed voor de zoekresultaten en oogt het professioneel en betrouwbaar.
 

Hoe werkt dat dan achter de schermen?

Uiteindelijk staat uw website op een computer in een data center. Die servercapaciteit wordt in bulk verhuurd aan grote providers, die het weer opknippen in pakketten om door te verhuren voor afzonderlijke websites of in reseller pakketten van 15, 50, 100, 500 of meer websites. Sommige kleinere providers bouwen daar dan weer een software laag (controlepaneel) tussen om klanten te binden.
 

Waarom is dat voor ú relevant?

In de praktijk blijkt dat u toch vooral ons als website beheerders belt als u iets ongebruikelijks merkt aan uw website. U zult immers niet altijd kunnen beoordelen waar het probleem precies zit: in de hosting of in de website. Omdat wij zelf ‘hosten’ hoeven wij dan niet terug te koppelen naar uw eigen provider als er technische instellingen gecontroleerd moeten worden. Dat kost ons veel meer tijd dan als we zelf direct kunnen ingrijpen.