Hosting, dat kan toch veel goedkoper?

Voor €60,- (alleen in combinatie met een onderhoudscontract):

  • 1 .nl of .com domeinnaam gratis
  • tot 100 emailadressen
  • gratis SSL certicifaat
  • tot 20 domeinnamen
  • 5 gigabyte schijfruimte (mail+site), tweede jaar tot 10 GB gratis.
  • SSD opslag (snelle hardware)
  • PHP7 (=snelle actuele software)

Overleg altijd mogelijk.

Uw voordeel van managed hosting:
U heeft één aanspreekpunt en heeft daardoor te maken met een marketing-communicatiespecialist die weet hoe de SEO-tekstschrijver te werk is gegaan, waardoor de designer de site precies zo heeft vormgegeven als de bouwer hem in elkaar heeft gezet met grondige kennis van de hosting, terwijl de hostingprovider uw CMS en thema ondersteunt. 

Goedkoper? Dat lijkt zo bij de anonieme aanbieders met ticket systemen en call center/helpdesks. Er zijn ook mensen, waaronder uzelf, die het prettig vinden om een verstandig aanspreekpunt te hebben voor iets als de spil van uw bedrijfscommunicatie. Voor snelle support of om over hun website te sparren. Die persoonlijke touch gaat in dit geval ook nog eens gepaard met de beste technische specificaties. Uw site zal draaien op SSD dat vele malen sneller is dan conventionele harde schijven, en onder de laatste software versies (zowel PHP als WordPress).

Het controlepaneel is het bekende DirectAdmin, waarin alles technisch te regelen is. U heeft daar geen omkijken naar als u dat niet wil. Na de initiële setup hoeft daar niet zoveel meer te gebeuren en wat zich dan nog voordoet, voeren we graag voor u uit. U kunt wel gewoon toegang krijgen. Het blijft immers uw website.

Elke site krijgt bij ons standaard een SSL-certificaat zodat de URL begint met https in plaats van http. De gegevens die tussen eindgebruiker en website heen en weer gaan zijn dan goed beschermd. Bovendien is het goed voor de zoekresultaten en oogt het professioneel en betrouwbaar.
 

Hoe werkt dat dan achter de schermen?

Uiteindelijk staat uw website op een computer in een data center. Die servercapaciteit wordt in bulk verhuurd aan grote providers, die het weer opknippen in pakketten om door te verhuren voor afzonderlijke websites of in reseller pakketten van 15, 50, 100, 500 of meer websites. Sommige kleinere providers bouwen daar dan weer een software laag (controlepaneel) tussen om klanten te binden.
 

Waarom is dat voor ú relevant?

In de praktijk blijkt dat u toch vooral de ontwerper belt als u iets ongebruikelijks merkt aan uw website. U zult immers niet altijd kunnen beoordelen waar het probleem precies zit: in de hosting, heeft u zelf iets fout gedaan of is er iets met de website? Omdat wij zelf ‘hosten’ hoeven wij dan niet terug te koppelen naar uw eigen provider als er technische instellingen gecontroleerd moeten worden. Dat kost ons veel meer tijd dan als we zelf direct kunnen ingrijpen.