Hosting, dat kan toch veel goedkoper?

Voor €60,- (alleen in combinatie met een onderhoudscontract):

  • 1 .nl of .com domeinnaam gratis
  • tot 100 emailadressen
  • gratis SSL certicifaat
  • tot 20 domeinnamen
  • 5 gigabyte schijfruimte (mail+site), tweede jaar tot 10 GB gratis.
  • SSD opslag (snelle hardware)
  • PHP8 (altijd de laatste betrouwbare versie)

Overleg altijd mogelijk.

Jouw voordeel van managed hosting:
Je hebt één aanspreekpunt en krijgt daardoor te maken met een marketing-communicatiespecialist die weet hoe de SEO-tekstschrijver te werk is gegaan, waardoor de designer de site precies zo heeft vormgegeven als de bouwer hem in elkaar heeft gezet met grondige kennis van de hosting, terwijl de hostingprovider het  CMS en thema ondersteunt. 

Vrijwel alle sites draaien op een eigen managed VPS, waardoor wij de prestaties goed kunnen monitoren en garanderen dat elke website ruim in zijn jasje zit. Dat betekent minder tot geen fluctuaties in snelheid en responsiviteit dus: altijd snel. 

Anonieme aanbieders met ticket systemen en call center/helpdesks zijn natuurlijk goedkoper. Onze klanten vinden het prettig om een verstandig meedenkend aanspreekpunt te hebben voor de spil van hun bedrijfscommunicatie. Voor snelle support of om over hun website te sparren.

Die persoonlijke touch gaat in dit geval ook nog eens gepaard met de beste technische specificaties. Je site zal draaien op SSD dat vele malen sneller is dan conventionele harde schijven, en op de laatste software versies (zowel PHP als WordPress).

Het controlepaneel is het bekende DirectAdmin, waarin alles technisch te regelen is. Je hebt daar geen omkijken naar als je dat niet wil. Na de initiële setup hoeft daar meestal ook niet veel meer te gebeuren en wat zich dan nog voordoet, voeren we graag voor je uit. Je kunt wel gewoon toegang krijgen. Het blijft immers jouw website en jouw domein.

Elke site krijgt bij ons standaard een SSL-certificaat zodat de URL begint met https in plaats van http. De gegevens die tussen eindgebruiker en website heen en weer gaan zijn dan goed beschermd. Bovendien is het goed voor de zoekresultaten en het oogt ook nog eens professioneel en betrouwbaar.  

Waarom bouwen én hosten?

In de praktijk blijkt dat iedereen toch vooral de webbouwer belt als er iets ongebruikelijks  gebeurt met de website. Als gebruiker kun je immers niet altijd beoordelen waar het probleem precies zit: in de hosting, heb je zelf iets fout gedaan of is er iets met de website? Omdat wij zelf ‘hosten’ hoeven wij dan niet terug te koppelen naar externe ‘helpdesks’ als er technische instellingen gecontroleerd moeten worden. Dat kost ons namelijk veel meer tijd dan als we zelf direct kunnen ingrijpen. We willen de website weer zo snel mogelijk “up” hebben. Alles in het kader van efficiency en het hoogst mogelijke service niveau.

WhatsApp chat