Design is niet alleen een kwestie van smaak

Nou ja, misschien wel. Alleen misschien niet direct uw smaak en ook niet de onze, maar in elk geval wel die van uw doelgroep. De uitstraling van een goede website ligt in één lijn met uw huisstijl, uw product en vooral met de klanten die u voor ogen heeft.

Omdat wij bij alles denken in termen van effectiviteit, kunt u bij ons rekenen op adequate vormgeving. Soms super creatief, soms puur functioneel – maar altijd helder en aansprekend. En voor webdesign geldt hetzelfde als voor de teksten: het gaat hand in hand met het doel en dus met de structuur van de website. Daarom is het ook zo prettig dat er als vanzelfsprekend één visie naar voren komt uit zowel tekst als vormgeving.

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bepalen we samen in hoeverre u zelf aan de website kunt werken en wat u beter bij ons kunt laten. Bent u bereid om tijd te investeren in het zelf bewerken van de site dan zal een workshop uw vaardigheden aanzienlijk uitbreiden. Informeer even, dan spreken we iets af.

Rechtenvrij
Overigens: na jarenlange ervaring met stockbureau’s, fotoshoots en onze sporen te hebben verdiend in de retouche- en lithowereld (tegenwoordig vaak platgeslagen tot “PhotoShoppen”) weten we wat rechten op foto’s zijn. We weten dus ook heel goed wat rechtenvrije foto’s zijn. Met de beelden die wij voorstellen krijgt u daarom nooit problemen.