Design is niet alleen een kwestie van smaak

Nou ja, misschien wel. Alleen misschien niet direct jouw smaak en ook niet de onze, maar misschien wel die van je doelgroep. De uitstraling van een goede website ligt in elk geval één lijn met je huisstijl, je product en vooral met de klanten die u voor ogen heeft. Als je een huisstijlhandboek hebt is dat een fijn startpunt maar ook zonder ‘snappen’ we je look&feel. 

Omdat wij bij alles denken in termen van effectiviteit, kun je bij ons rekenen op adequate vormgeving. Soms super creatief, soms puur functioneel – maar altijd helder en aansprekend. En voor webdesign geldt hetzelfde als voor de teksten: alles gaat hand in hand met het doel, de conversiedoelen en dus met de structuur van de website. Daarom is het ook zo prettig dat er als vanzelfsprekend één visie naar voren komt uit zowel tekst als vormgeving.

Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden bepalen we samen in hoeverre je zelf aan de website kunt werken en wat je beter bij ons kunt laten. Ben je bereid om tijd te investeren in het zelf bewerken van de site dan zal een workshop je vaardigheden aanzienlijk uitbreiden. Informeer even, dan spreken we iets af.

Rechtenvrij
Overigens: na jarenlange ervaring met stockbureau’s, fotoshoots en onze sporen te hebben verdiend in de retouche- en lithowereld (tegenwoordig vaak platgeslagen tot “PhotoShoppen”) weten we wat rechten op foto’s zijn. We weten dus ook heel goed wat rechtenvrije foto’s zijn. Met de beelden die wij voorstellen krijgt je daarom nooit problemen.

WhatsApp chat