Een webtekst werkt harder dan gewone tekst.

Effectieve tekst op een website volgt een pad dat overeenkomt met de navigatiestructuur van de site. Waar komt de gebruiker binnen en hoe leiden we hem verder in jouw verhaal? Vormgeving en tekst helpen elkaar vooruit. En dan ook met de juiste zoektermen, zodat de site goed gevonden wordt.

Naast de zichtbare tekst zijn er op een website nog vele andere teksten die bepalen of en hoe de website door de zoekmachines wordt gezien. Zonder een netwerk van SEO-specialisten in te schakelen kun je al heel behoorlijke resultaten boeken met alleen “on-page SEO”. Daar zorgen wij voor. En als de laatste druppels eruit geknepen moeten worden kan dat ook, maar alleen als het de kosten rechtvaardigt. 

Copywriting, redactie en Best Practices SEO

Sparren over je eigen teksten of ze helemaal uitbesteden? Alles kan. Teksten worden dan bij ons fijngeslepen door een Neerlandicus met een gedegen marketing- en SEO-achtergrond. Als jij iets aanlevert, kunnen wij er een verhaal van maken. Alleen met een rond verhaal kunnen wij onze websites ook echt laten werken.

Lever je zelf niet de (basis)teksten aan dan staat ons netwerk met branche-specialisten voor je klaar. Zo komen de teksten altijd uit de koker van tekstschrijvers die warm worden van jouw business, of het nou zakelijke dienstverlening, cosmetica, kantoorapparatuur, auto’s, scheepsmotoren, elektronica, coaching, sportscholen, medische apparatuur of je eigen branche betreft. 

WhatsApp chat