Een webtekst werkt harder dan gewone tekst.

Effectieve tekst op een website volgt een pad dat overeenkomt met de navigatiestructuur van de site. Waar komt de gebruiker binnen en hoe leiden we hem verder in het verhaal dat u werkelijk te vertellen heeft? Vormgeving en tekst gaan hand in hand. En dan ook met de juiste termen, zodat de site goed gevonden wordt.

Naast de tekst die zichtbaar is op een website zijn er nog vele andere teksten die bepalen of en hoe de website door de zoekmachines wordt gezien. Zonder een netwerk van SEO-specialisten in te schakelen kunt u al heel behoorlijke resultaten boeken met alleen “on-page SEO”. Daar zorgen wij voor. En als de laatste druppels eruit geknepen moeten worden kan dat ook, maar alleen als het de kosten rechtvaardigt.
 

Copywriting, redactie en Best Practices SEO

Sparren over uw eigen teksten of ze helemaal uitbesteden? Alles kan. Teksten worden bij ons gereviewed door een Neerlandicus met een gedegen marketing-achtergrond. Als u iets aanlevert, kunnen wij er een verhaal van maken. Alleen zo kunnen wij onze websites ook echt laten werken.

Levert u zelf niet de (basis)teksten aan dan staat ons netwerk met branche-specialisten voor u klaar. Zo komen de teksten altijd uit de koker van tekstschrijvers die warm worden van uw business, of het nou zakelijke dienstverlening, cosmetica, kantoorapparatuur, auto’s, scheepsmotoren, elektronica, coaching, sportscholen, medische apparatuur of uw eigen branche betreft. Maar de eindredactie blijft bij ons.