Responsive formulieren zijn een must. Uw leads werken toch ook in de cloud? Grote kans dat ze via hun smartphone op uw website terecht komen. Laat ze dan niet belemmerd worden door een onhandig formulier. Juist daar is een optimale klantervaring belangrijk: bij het invullen van een formulier!

Onze formulieren passen altijd mooi in de breedte van elk scherm en zijn gemakkelijk te bedienen, ook op mobiel. 

Het standaard formulier past niet op het scherm. De vakjes zijn te klein om met de vingers te bedienen. 

Statische formulieren kosten omzet

Het gestaag groeiende CRM-systeem PerfectView genereert statische html-formulieren die u op uw website kunt plaatsen. Deze formulieren zijn niet op alle beeldschermen even makkelijk in te vullen. Ze hebben een vaste breedte. De velden zijn dus niet optimaal te gebruiken op telefoonschermen.

Zoomt u uit om wat meer overzicht te krijgen, dan zijn de velden te klein om in te vullen. Zoomt u in om ze te vergroten, dan moet u voortdurend heen en weer en naar boven en beneden swipen om van veld naar veld te navigeren. Een klikfout is snel gemaakt met foute selecties of onbedoelde verzending tot gevolg. We hebben bij wordpressloket een conversiemethode ontwikkeld waarmee we PV-formulieren foutloos en snel kunnen omzetten naar moderne ‘responsive’ formulieren die zijn in te bouwen in elke website, ook in WordPress.

Quote: 3% van alle webgebruikers (onder de 45 jaar) browset uitsluitend op de desktop computer. 97% ondervindt dus hinder van statische formulieren.

De standaard  formulieren passen zich niet aan aan de grootte van het scherm. Ook nemen ze geen instellingen van uw huisstijl over. Bij wordpressloket.nl hebben we een conversieprogramma om deze formulieren ‘responsive’ te maken. Ook passen ze zich na conversie aan aan de standaardinstellingen van uw website.

Kritisch

Veel thema’s en plugins hebben opties om formulieren te bouwen. In het geval van PerfectView formulieren luistert dat heel nauw. We hebben ontdekt dat het zelf met gerenommeerde plugins niet mogelijk is om een betrouwbare connectie met PerfectView te bewerkstelligen. Omdat het kan gaan om orders, prospects en leads kun je hierbij niet voorzichtig genoeg zijn.
Daarom worden de door PerfectView gegenereerde formulieren vaak geplaatst in een “iframe”. Dat is een kader waarin een hyperlink staat naar het adres van het originele formulier op de PerfectView website. Dat formulier wordt dan automatisch in het frame getoond. Omdat het formulier op de PerfectView site wordt gegenereerd is de connectie met de PV-database gegarandeerd. Het uiterlijk van het formulier past zich echter niet aan en is dan ook niet met de hand vorm te geven.

Responsive formulieren in uw huisstijl

De PerfectView-formulieren die wij opleveren zijn tot in de details aanpasbaar. Elk element kan worden geadresseerd met een eigen vormgeving via Custom CSS. Ook de responsiveness kan desgewenst worden gefinetuned op uw layout of thema.

De prijs voor het eerste formulier bedraagt € 80,-. Heeft u meerdere formulieren tegelijkertijd in dezelfde stijl, dan is het tweede formulier € 40,- en elk volgend formulier € 20,-. 

Er wordt gewerkt aan een online versie: URL invoeren en HTML retour (dus zonder thema-specifieke customization).

Optioneel: Anti-Spam op PerfectView formulieren

De standaard formulieren hebben een lichte anti-spamvoorziening ingebouwd. Hierdoor wordt de spam niet bewaard in de CRM-database. U krijgt ze echter wel in uw e-mail. Wij kunnen desgevraagd zorgen voor een anti-spam configuratie waardoor de formulieren niet meer verzonden worden vanaf uw website. Dan komen ze dus niet eens bij de PerfectView server, laat staan in uw inbox. Het zijn twee mechanismes die we hiervoor gebruiken: een zgn. ‘honeypot’ en de Onzichtbare Recaptcha van Google. U bent op die manier dubbel beveiligd tegen vervelende e-mail.  

Omdat dit maatwerk is voor elke website hebben wij hiervoor alleen een ‘vanaf’ prijs van eveneens € 80,-. 

WhatsApp chat